آموزش خودرو, اخبار خودرو, بلاگ, نکات خودرویی

خراب شدن کمک فنرها چه آسیبی به ماشین می زند؟

خراب شدن کمک فنرها چه آسیبی به ماشین می زند؟

خراب شدن کمک فنرها چه آسیبی به ماشین می زند؟هنگامی که از طریق سرعت گیر، چاله یا جاده ناهموار رانندگی می کنید، احساس بسیار خوبی خواهید داشت که کمک فنرها و پایه های ماشین شما به خوبی کار می کنند. اگرچه این دو جزء اغلب به عنوان یک چیز در نظر گرفته می شوند، اما آنها قطعات جداگانه ای هستند که عملکرد مهمی را برای پایدار و ایمن نگه داشتن خودروی شما ارائه می دهند.

چگونه متوجه می شوید که کمک فنرها خراب شده اند؟

در این مقاله، 7 نشانه ساییدگی کمک فنرها و پایه ها را با شما در میان می‌گذاریم تا به شما کمک کند تا روش‌های احتیاطی را به موقع انجام دهید.

هنگامی که ماشین را نگهداری می کنیم، همیشه به راحتی از کمک فنرها چشم پوشی می شود. دانستن علائم شوک‌های بد و پایه‌ها به شما کمک می‌کند در هزینه خود صرفه‌جویی کنید و عملکرد خودروی خود را بهبود بخشید. اگر خودروی شما یکی از علائم زیر را نشان می‌دهد، بیایید فوراً کمک فنرها و میله‌ها را عوض کنیم:

علائم خرابی کمک فنر خودرو چیست ؟

خراب شدن کمک فنرها چه آسیبی به ماشین می زند؟

خراب شدن کمک فنرها چه آسیبی به ماشین می زند؟

1. سر و صدای عجیب

وقتی ماشین شما در جاده به خصوص روی دست اندازها حرکت می کند، ماشین شما صدای تق تق می دهد، این نشانه ضربه های بد است. دلایل آن می تواند اعوجاج سیلندر، فنرهای زنگ زده، ساییدگی بین جزئیات باشد که باعث ایجاد صدای غیر معمول می شود. صدا اغلب از چرخ های عقب یا جلوی ماشین شما منتشر می شود.

بیشتر بخوانید: علائم خرابی کمک فنر و نحوه چک کردنشان

2. ماشین در هنگام رانندگی می لرزد

نقش کمک فنرها و پایه ها جلوگیری از لرزش هنگام حرکت خودرو در جاده های ناهموار است. اگر راننده احساس می‌کند که ماشین قوی‌تر از حد معمول بالا و پایین می‌رود، دلیل آن کمک فنرها و پایه‌ها است. هنگامی که این قطعات از کار می افتند، آسیب می بینند یا شل می شوند، لاستیک ها نمی توانند در هنگام حرکت وسیله نقلیه در معرض جاده قرار گیرند و باعث می شود ماشین شما تکان بخورد.

جهت خرید کمک فنر عقب پراید CNG کلیک کنید

جهت خرید کمک فنر عقب پراید کلیک کنید

3. لاستیک ناهموار فرسوده

لاستیک ناهموار فرسوده

لاستیک ها را به طور مرتب چک کنید، اگر متوجه شدید که لاستیک ها به طور ناموزون فرسوده شده اند، قابلیت تماس با سطح جاده تضمین نمی شود، در این صورت توجه به کمک فنرها نیز ضروری است.

4. نشت مایع در کمک فنرها

اگر مایع در انتهای شوک‌های خودرو تشخیص داده شود، می‌تواند یک علامت بد استرات باشد. علت نشتی مایع، لو رفتن کمک فنر روی خودرو و نشت روغن هیدرولیک است. مایع هیدرولیک به ضربه ها و پایه ها کمک می کند تا نیروی سطح جاده را جذب کنند.

5. فرمان منحرف می شود

در مورد خودرویی که بار کامل را حمل می کند، خودرو علائمی از کج شدن به یک سمت همراه با پدیده عدم تعادل فرمان را نشان می دهد. این نشانه آن است که خودرو ممکن است یکی از کمک فنرها را شکسته باشد یا پایه های آن خم شده باشد. به خصوص، هنگامی که در جاده‌های ناهموار رانندگی می‌کنید، هنگام حرکت در پیچ‌ها یا پیچ‌ها، ضربه‌های بد و ضربه‌های محکم می‌تواند باعث مشکل‌تر شود.

6. کاهش توانایی ترمز

ترمز خودرو به درستی کار نمی کند. بیشتر مشکلات ناشی از کمبود روغن، باز بودن واشر است، اما گاهی اوقات به دلیل فرسودگی پایه ها و ضربه ها می باشد. ترمزها به چرخ ها نیرو وارد می کنند تا آنها را متوقف کند. سیستم تعلیق این نیرو را به بقیه وسیله نقلیه هدایت می کند. شوک‌های عملکرد بد توانایی کاهش قابل توجهی در جذب نیروی خودروی متوقف شده دارند.

بیشتر بخوانید:  کمک فنرهای گازی

7. جلوی ماشین در هنگام ترمز شدید به شدت جهش می کند

اگر این اتفاق افتاد، باید فورا کمک فنر و پایه های خود را بررسی کنید. ممکن است کمک فنر شما فرسوده شده باشد. اگر هنگام ترمز شدید یا تکان خوردن هنگام تغییر جهت، اجازه دهید قسمت جلویی خودرو بپرد، این امر می‌تواند کنترل فرمان شما را کاهش دهد و خطرات زیادی را برای راننده به‌ویژه در مورد جاده‌های لغزنده ایجاد کند.

کمک فنر چقدر عمر می کند؟

طول عمر ضربه های وارد بر خودرو

به گفته کارشناسان، به طور معمول پس از 80000 تا 140000 کیلومتر کارکرد، سیستم تعلیق خودرو شروع به سایش می کند. تعیین طول عمر شوک های خودرو دشوار است زیرا به عوامل زیادی مانند شرایط جاده، عادات رانندگی، ظرفیت بار بستگی دارد.

چگونه از خسارات کمک فنر خراب به خودرو  جلوگیری کنیم؟

مانند سایر قطعات خودرو، پایه‌ها و شوک‌ها باید به‌طور دوره‌ای برای تعمیر و نگهداری برنامه‌ریزی شده وسیله نقلیه شما بررسی شوند تا اطمینان حاصل شود که در وضعیت خوبی کار می‌کنند و هیچ نشانه‌ای از سایش شدید نشان نمی‌دهند. در بیشتر موارد، زمانی که ماشین شما به 50000 مایل یا بیشتر می رسد، باید آنها را تعویض کنید.

جهت خرید کمک فنر جلو راست 405 کلیک کنید .

جهت خرید کمک فنر جلو چپ پژوپارس کلیک کنید .

برای جلوگیری از خراب شدن خودروی خود، در زمانی که قطعات حیاتی مانند لاستیک، ترمز، کمک فنر یا ستبرگ نیاز به تعمیر دارند، از رانندگی خودداری کنید.

در صورت از کار افتادن کمک فنرها چه کنیم؟

برای بررسی وضعیت دو قطعه باید به مکانیک مورد اعتماد مراجعه کنید. در برخی موارد، می توانید به طور کامل کمک فنرها را خودتان تعویض کنید. اما، مطمئن شوید که تمام دستورالعمل های دقیق را قبل از انجام آن مطالعه کرده اید.

نتیجه

هنگامی که متوجه شدید کمک فنر و پایه های شما دارای 7 علامت هشدار دهنده هستند که در بالا به آنها اشاره کردیم. خودروی خود را فوراً برای بررسی و نگهداری بیاورید تا بدانید که آیا نیاز به تعویض کمک فنرها و پایه‌ها دارید یا خیر. دری

ضربه‌های بد و ضربه‌های محکم می‌تواند باعث ایجاد احساسات ناخوشایند شود و باعث آسیب دیدن سیستم تعلیق و لاستیک‌های شما شود. برای دانستن راه های تعویض این دو قطعه در مقاله بعدی ادامه مطلب را بخوانید.

کمک فنر جلو چپ سمند

کمک فنر جلو راست دنا

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *