3 علائم خرابی رله سیگنال راهنما : چراغ راهنما یکی از مهم ترین ویژگی های ایمنی در وسیله نقلیه شما است، حتی اگر یکی از نادیده گرفته ترین ها باشد. اما زمانی که ویژگیای که به آن بدیهی میدانید از کار افتاد، چه میکنید؟
3 علائم خرابی رله سیگنال راهنما (و نحوه تست)
خب، شما شروع به کنکاش در مورد نحوه عملکرد چشمک زن ها می کنید! و هنگامی که شروع به حفاری می کنید، یکی از اولین اجزایی که با آن مواجه می شوید رله چراغ راهنما است.
اما چگونه متوجه می شوید که رله چراغ راهنما به درستی کار می کند و در صورت نیاز به تعویض آن چقدر می توانید هزینه کنید؟ ما در اینجا به این سوالات و موارد دیگر برای شما پاسخ خواهیم داد.
رله سیگنال راهنما چیست؟
3 علائم خرابی رله سیگنال راهنما
رله چراغ راهنما که به عنوان رله فلاشر نیز شناخته می شود، قطعه ای است که هر بار که چراغ راهنما را روشن می کنید یا به خطرات برخورد می کنید، مسئول روشن و خاموش شدن چراغ راهنما است.
این یک قطعه الکتریکی است که به عنوان یک رله عمل می کند و هر زمان که دکمه فشار داده شود، به طور مداوم روشن و خاموش می شود.
رله چراغ راهنما قطعه ای است که هنگام گوش دادن به صدای کلیکی که هر بار که یکی از این قطعات روشن است می شنوید، می شنوید.
در کجا واقع شده است؟
جعبه فیوز ماشین
بستگی به نوع وسیله نقلیه ای دارد که رانندگی می کنید، اما در اکثر مدل ها، می توانید رله چراغ راهنما را در داخل جعبه اتصال یا جعبه فیوز را با رله های دیگر خود پیدا کنید.
برخی از خودروها راهنما دارند که به شما میگوید کدام رله روی درپوش جعبه فیوز چه کاری را انجام میدهد، برخی دیگر شما را وادار میکنند برای یافتن آن اطلاعات به دفترچه راهنمای مالک شیر بروید.
سایر وسایل نقلیه (به عنوان مثال: تویوتا/لکسوس) رسیدن به رله را دشوارتر می کنند و ممکن است از شما بخواهند پانل لگد را در نزدیکی فرمان خود بردارید. با استفاده از دفترچه راهنمای سرویس کارخانه می توانید موقعیت آن را تأیید کنید.
علائم خرابی رله سیگنال گردش
فقط به این دلیل که می دانید چیزی کجاست و چه کاری انجام می دهد، به این معنی نیست که آماده هستید تا وارد آن شوید و آن را جایگزین کنید. در زیر ما سه علامت متداول را که ممکن است نیاز به تعویض رله راهنما داشته باشید را مشخص کرده ایم.
در حالی که ما سه علامت رایج رله چراغ راهنما را در اینجا برجسته کردهایم، میخواهیم تاکید کنیم که اگر چراغ راهنما شما خیلی سریع چشمک میزند، احتمالاً مشکل دیگری غیر از رله چراغ راهانداز باعث ایجاد مشکل میشود.
شماره 1 – چراغ راهنما یا خطرات کار نمی کند
چراغ راهنما چگونه کار می کند
تا کنون شایع ترین علامت رله چراغ راهنما معیوب این است که چراغ های راهنما یا خطرات شما به درستی کار نمی کنند. از آنجایی که وظیفه رله راهنما این است که به چراغ راهنماها بگوید روشن شوند، کاملا منطقی است که اگر این قطعه خراب شود، این ویژگی را از دست خواهید داد.
اگر رله به گونه ای شکسته شود که دیگر باز نشود یا اگر قطعه ای قطع شود و مدار باز ایجاد کند، نه چراغ راهنما و نه خطرات شما کار نمی کنند.
شماره 2 – سیگنال خاموش یا خطرات خاموش نمی شوند
چراغ راهنما سریع چشمک می زند
در حالی که چراغ راهنما یا خطرات توقف کار محتمل ترین نشانه خرابی رله چراغ راهنما است، این تنها مورد نیست. یکی دیگر از علائم احتمالی این است که نمی توانید چراغ های راهنما یا خطرات را خاموش کنید. این زمانی اتفاق می افتد که رله چراغ راهنما در حالت روشن شکسته شود.
بیشتر بخوانید: رله های خودرو چگونه کار می کنند؟
در حالی که احتمال کمتری وجود دارد که به این صورت اتفاق بیفتد، زیرا به جای قطع شدن به عنوان معمولتر، نیاز است که یک قطعه از رله «بسته» شود، اما همچنان ممکن است اتفاق بیفتد.
شماره 3 – خرابی چراغ های دیگر
چراغ های ترمز هنگام رانندگی خاموش نمی شوند
همانطور که هر مکانیک می تواند به شما بگوید، در حالی که کمترین علامت رایج رله چراغ راهنما شکسته است، مشکلات الکتریکی می تواند نتایج عجیبی ایجاد کند. اگرچه ممکن است عجیب و غریب به نظر نرسد، اما این نوع مشکلات می توانند از شورت، سیم های متقاطع، یا حدود ده ها مشکل دیگر رخ دهند.
وقتی این اتفاق میافتد، جریان به جایی میرود که نباید، و میتواند منجر به طیف گستردهای از نتایج غیرقابل پیشبینی شود. اگر سعی میکنید سر خود را به دیوار میکوبید و میخواهید مشکل الکتریکی را عیبیابی کنید، رله را آزمایش کنید تا یک چیز دیگر را رد کنید.
هزینه تعویض رله سیگنال راهنما
هزینه تعویض رله چراغ راهنما
اگر متوجه شدید که وسیله نقلیه شما به یک رله چراغ راهنما جدید نیاز دارد، می توانید با این واقعیت که معمولاً قطعه گران قیمتی برای تعویض نیست، آرامش داشته باشید. اگر آن را نزد یک مکانیک حرفهای میبرید، میتوانید انتظار داشته باشید که از 300 تا 800 هزار تومان هزینه کنید، که بخش خوبی از این هزینه به قطعات کاهش مییابد.
بیشتر بخوانید: علائم خرابی رله فن رادیاتور خودرو
در حالی که اغلب میتوانید رلههای فلاشر شخص ثالث ارزان قیمت را در محدوده 150 تا 300 هزار تومان eBay پیدا کنید، بهتر است کمی بیشتر هزینه کنید تا مطمئن شوید که جایگزین OEM درستی دارید.
چگونه یک رله سیگنال راهنما را تست کنید
چند روش مختلف برای تست رله چراغ راهنما وجود دارد و ما در اینجا سه روش محبوب را برای شما برجسته می کنیم.
شماره 1 – رله را تعویض کنید
وقتی به رله چراغ راهنما نگاه می کنید، اولین چیزی که بسیاری از صاحبان وسایل نقلیه متوجه می شوند این است که این رله یکی از بسیاری از رله هایی است که دقیقاً در آن ناحیه به نظر می رسد. 9 بار از هر ده رله نه تنها یکسان به نظر نمی رسند، بلکه یکسان هستند.
شماره های قطعه را دو برابر کنید و اگر مطابقت دارند، به سادگی رله ها را تعویض کنید. اگر مشکل به ناحیه دیگری از وسیله نقلیه شما منتقل شود، مشکل رله چراغ راهنما است.
این ساده ترین راه برای بررسی معیوب بودن رله چراغ راهنما است و تقریباً کاملاً بی اشتباه است.
شماره 2 – تست 6 ولت
در حالی که این روشی برای آزمایش رله نیست، اما حدود 95 درصد از مشکلات را برطرف می کند. تنها کاری که باید انجام دهید این است که یک باتری شش ولتی تهیه کرده و رله را از خودرو خود خارج کنید. باتری شش ولتی را به دو ترمینال وصل کنید و یک کلیک گوش دهید.
اگر صدای کلیک روی رله را شنیدید، به احتمال زیاد رله خوب است. با این حال، اگر صدای کلیک رله را نشنیدید، زمان تعویض فرا رسیده است.
به خاطر داشته باشید که این روش کاملاً اشتباه نیست، بنابراین اگر مولتی متر دارید، بهتر است به آزمایش بعدی بروید.
شماره 3 – بررسی مقاومت
اگر به دنبال کتاب درسی عیب یابی برق باشید، این روشی است که برای آزمایش رله پیدا خواهید کرد. به سادگی مولتی متر خود را برای بررسی مقاومت تنظیم کنید و آن را به دو ترمینال صحیح وصل کنید.
شما به دنبال مقاومتی بین 50 تا 120 اهم برای یک رله با عملکرد صحیح هستید. اگر رلهای دارید که خارج از حد مجاز خوانده میشود یا مقاومت زیادی دارد، وقت آن است که یک رله جدید را انتخاب کنید.
همچنین، به خاطر داشته باشید که اگر تقریباً هیچ مقاومتی وجود نداشته باشد، رله احتمالاً بسته است، به این معنی که شما نیز به یک رله جدید نیاز دارید!
جهت خرید رله دوبل شیشه ای پژو 405 کلیک کنید
جهت خرید رله دوبل شیشه ای پراید کلیک کنید