آموزش خودرو, اخبار خودرو, بلاگ, نکات خودرویی

4 دلیل موتور ماشین که میل لنگ می‌زند اما روشن نمی‌شود

4 دلیل موتور ماشین که میل لنگ می‌زند اما روشن نمی‌شود

4 دلیل موتور ماشین که میل لنگ می‌زند اما روشن نمی‌شود : هر کسی که وسیله نقلیه داشته باشد، احتمالاً مشکل خسته کننده ماشینی را که میلنگ می‌زند اما روشن نمی‌شود، حتی پس از چرخاندن مکرر کلید در استارت را تجربه کرده است.

4 دلیل موتور ماشین که میل لنگ می‌زند اما روشن نمی‌شود

با این حال، اجازه ندهید ناامیدی شما را از این که منطقی بفهمید چرا وسیله نقلیه شما میل لنگ می‌زند اما به طور عادی روشن نمی‌شود، باز دارد.

دلایلی که ماشین میلنگ می‌زند اما واژگون نمی‌شود

با میل لنگ ماشین، استارت را درگیر می کند تا موتور را روشن کند. استارت باعث چرخش فلایویل می شود که وقتی همه چیز به درستی کار می کند میل لنگ را می چرخاند. گاهی اوقات این فرآیند زمانی که مشکلی در سیستم ایجاد می‌شود، قطع می‌شود و موتور خودرو پس از «چرخش» یا میل لنگ به کار خود ادامه نمی‌دهد.

برای اینکه موتور به طور عادی روشن شود، نیاز به فشار سوخت کافی، جرقه مناسب و فشرده سازی معمولی دارد. هنگامی که شروع نمی شود، مشکل معمولاً مربوط به یکی از این سیستم ها است، اگرچه سیستم استارت نیز می تواند مقصر باشد. در زیر برخی از علل متداول موتوری که میل لنگ می‌زند اما روشن نمی‌شود و چند نکته عیب‌یابی برای شناسایی علت آورده شده است.

شماره 1 – مشکلات جرقه

مشکلات جرقه

مشکلات جرقه

فقدان جرقه ممکن است به دلیل خرابی ماژول احتراق، معیوب بودن سنسور موقعیت میل لنگ، آبگرفتگی موتور (گاهی اوقات در خودروهای قدیمی یا مسافت پیموده شده اتفاق می‌افتد)، شمع‌های بد یا مشکل در مدار احتراق، مانند سیم‌کشی، رخ دهد. سیستم امنیتی (ممکن است جریان سوخت برای جلوگیری از سرقت قطع شده باشد یا ممکن است تراشه در کلید معیوب باشد)، یا سوئیچ احتراق نادرست کار کند.

اگر مشکلی در سیستم زمان‌بندی وجود داشته باشد، جرقه‌ای با زمان نامناسب ممکن است رخ دهد. تشخیص این مشکل می‌تواند دشوار باشد، اما یک چراغ زمان‌بندی ابزار مفیدی برای بررسی این است که همه سیلندرها دقیقاً زمانی که باید شلیک می‌کنند یا خیر.

برای تعیین اینکه آیا جرقه مشکلی دارد یا خیر، کلاهک توزیع کننده (اگر وسیله نقلیه شما دارای یکی است) و سیم های شمع را به صورت چشمی بررسی کنید، زیرا ممکن است با افزایش سن این ها خراب شوند. برای بررسی وجود قوس مناسب از هر سیم یا سیم پیچ شمع باید از دستگاه جرقه سنج استفاده شود.

اگر پس از تلاش‌های مکرر برای روشن کردن خودرو مشکوک به آبگرفتگی موتور هستید، شمع‌ها را بردارید و بگذارید خشک شوند، سپس آن‌ها را تعویض کنید و دوباره امتحان کنید.

شماره 2 – کمبود جریان سوخت

گرفتگی فیلتر بنزین

گرفتگی فیلتر بنزین

مشکلات جریان سوخت ممکن است به دلیل خرابی فیوز پمپ بنزین، پمپ بنزین بد، سوخت آلوده یا نادرست در باک، معیوب یا گرفتگی فیلتر یا انژکتور بنزین، یا صرفاً خالی بودن باک سوخت باشد (سنج سنج سوخت نیست. همیشه دقیق).

داشتن فشار سوخت مناسب برای روشن شدن یا کارکردن موتور خودروی شما، به ویژه برای موتورهای تزریق سوخت مهم است. در حالی که احتراق را در وضعیت «روشن» قرار می دهید، چند ثانیه به صدای وزوز پمپ بنزین گوش دهید.

اگر صدای وزوز از داخل خودرو یا پشت باک بنزین شنیده نشود، ممکن است پمپ خاموش باشد و سوخت اصلاً به موتور نرسد.

توجه داشته باشید که برخی از پمپ‌های سوخت فقط در زمانی که خودرو در حال چرخش است جریان می‌یابد، بنابراین برخی از خودروها وزوز قابل شنیدن ندارند. برای اطلاعات بیشتر در مورد مدل خاص خود به اینترنت یا دفترچه راهنمای مالک خود مراجعه کنید.

اگر صدای وزوز پمپ بنزین را می شنوید، می توانید یک پیچ گوشتی سر صاف را در بالای هر انژکتور (با دسته کنار گوش خود) در حالی که ماشین در حال چرخش است، قرار دهید. اگر انژکتورها شلیک می کنند، صدای تیک تاک ضعیفی از هر انژکتور می شنوید که توسط شفت پیچ گوشتی منتقل می شود.

برخی از خودروها دارای یک ویژگی ایمنی به نام سوئیچ اینرسی هستند که جریان سوخت را به طور خودکار پس از ضربه قطع می کند. اگر وسیله نقلیه شما اخیراً ضربه خورده است، دفترچه راهنمای مالک خود را بررسی کنید تا ببینید آیا این ویژگی در وسیله نقلیه شما وجود دارد یا خیر و یاد بگیرید که چگونه به صورت دستی آن را تغییر دهید تا سوخت دوباره جریان یابد.

شماره 3 – فشرده سازی کم

موتور کم فشار

موتور کم فشار

هر سیلندر برای عملکرد صحیح موتور نیاز به فشرده سازی دارد. نسبت تراکم حداکثر حجم سیلندر را با حداقل حجم سیلندر در طول هر ضربه پیستون مقایسه می کند. اگر یک یا چند سیلندر دارای تراکم کم باشند، هوای حاصل از چرخه احتراق از حلقه‌های پیستون نشت می‌کند که میزان کاری را که سیلندر می‌تواند برای چرخاندن میل لنگ انجام دهد محدود می‌کند.

مشکلات تراکم می تواند ناشی از شکستگی یا شل شدن تسمه یا زنجیر تایم یا شکسته شدن میل بادامک بالای سر باشد. گرم شدن بیش از حد موتور یکی دیگر از مشکلات جدی است که می تواند از روشن شدن ماشین شما جلوگیری کند.

سعی کنید از گیج تراکم یا تستر استفاده کنید تا ببینید آیا با تراکم ماشین خود مشکلی دارید یا خیر. اگر چنین است، تست نشتی یک آزمایش ثانویه برای بررسی نشتی در سیلندر است. یک مکانیک حرفه‌ای می‌تواند این آزمایش‌ها را انجام دهد و در صورتی که احساس راحتی نمی‌کنید، سیلندرها را بررسی کنید.

شماره 4 – مشکلات منبع تغذیه

باتری ضعیف ماشین

باتری ضعیف ماشین

یکی دیگر از مشکلات احتمالی استارت ضعیف است موتوری که از آمپر زیادی برای چرخاندن موتور استفاده می کند، پس آب زیادی برای روشن کردن انژکتورهای سوخت و سیستم جرقه زنی باقی نمی ماند. در این حالت، احتمالاً متوجه خواهید شد که استارت وقتی می خواهید موتور را بچرخانید صدای غیرعادی می دهد یا اصلاً واژگون نمی شود.

کابل های باتری ضعیف یا خورده یا باتری در حال مرگ نیز می تواند به این مشکل کمک کند. ولتاژ باتری را در حین چرخاندن موتور با مولتی متر چک کنید. باید بیش از 10 ولت را نشان دهد.

هنگام خاموش شدن خودرو، فیوزهای سوخته را با برداشتن و بازرسی سیم کشی هر فیوز به صورت چشمی بررسی کنید. اگر به نظر می رسد وضعیت خوبی دارند، آنها را دوباره در آن قرار دهید، سپس احتراق خودرو را در وضعیت “روشن” قرار دهید و از یک چراغ آزمایشی برای بررسی هر فیوز برای جریان الکتریکی استفاده کنید. فیوزهای آسیب دیده را با فیوزهای جدید از فروشگاه لوازم خودرو تعویض کنید.

مشاوره عیب یابی

بدنه گاز تمیز

بدنه گاز تمیز

اگر موتور میلنگ می زند اما روشن نمی شود، ماشین را خاموش کنید و لوله ورودی هوا را که به بدنه دریچه گاز متصل است بردارید. سپس پس از فشار دادن آرام دریچه گاز، مقدار کمی از مایع استارت را به داخل موتور اسپری کنید. با انجام این کار، یک بار دیگر موتور را با میل لنگ شروع کنید.

اگر موتور روشن شود اما بعد از چند ثانیه خاموش شود، به این معنی است که سوخت ندارد اما جرقه و تراکم مشکلی ندارد. با این حال، اگر موتور روشن نشود، تقریباً بدون جرقه است.

از چرخاندن مکرر موتور خودرو برای روشن کردن آن خودداری کنید، زیرا ممکن است استارت را فرسوده یا باتری را خالی کند.

اگر باید چندین بار امتحان کنید، برای هر 15 ثانیه چرخش چند دقیقه صبر کنید تا استارت خنک شود. برای اینکه بفهمید مشکل را حل کرده اید یا نه، در هر تلاش بیش از دو ثانیه طول نمی کشد.

بررسی سنسورها و محرک‌ها برای وجود مشکلات بسیار مهم است، زیرا خودروهای مدرن دارای قطعات الکتریکی مختلفی هستند که می‌توانند باعث خرابی در فرآیند راه‌اندازی موتور شوند.

بهترین راه برای انجام این کار این است که کامپیوتر خودرو را برای کدها (عیوب در سیستم الکتریکی) با ابزار اسکن که در اکثر فروشگاه های لوازم خودرو یافت می شود، بررسی کنید. بیشتر این مشکلات باعث روشن شدن چراغ چک موتور نیز می شود، اما نه همه آنها.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *